Όροι χρήσης / Σχετικά με εμάς

Στο laifos πιστεύουμε στο ηλεκτρονικό εμπόριο που με οικειότητα και απλές διαδικασίες εξασφαλίζει το κοινό μας.

Προσφέρουμε κάθε είδος μας με σκοπό αυτό να χρησιμοποιείται από τον χρήστη, θεμιτά και για το σκοπό που προορίζεται.

Παρέχουμε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, για αναφορά και παρακολούθηση των προϊόντων μας και προς εξυπηρέτηση μόνο εξουσιοδοτημένων τρόπων συναλλαγής, που αφορούν αποκλειστικά το κοινό και το Afisorama σε αμφιμονοσήμαντη σχέση.

Παρέχουμε εγγύηση ότι τα εμπορεύματα θα έρθουν προς εσάς ασφαλή και άρτια. Σε περίπτωση βλάβης κατά τη μεταφορά, αντικαθίστανται.

Τα εμπορεύματα έρχονται στην πλήρη κυριότητα του πελάτη, META: *την ολοκληρωμένη καταχώρηση της εξόφλησης, *ή της επιτυχούς εξοφλητικής κατάθεσης εναπομείναντος υπολοίπου, *ή της τελικής καταχώρησης  αντικαταβολής, *ή της ολοκλήρωσης συναλλαγής με πιστωτική κάρτα (που σημαίνει την τοποθέτηση του ποσού του πελάτη από την κάρτα του στο λογαριασμό του laifos).

Οι διαθεσιμότητες και οι τιμές των προϊόντων, των υπηρεσιών και των μεταφορικών μπορεί να αλλάξουν σύμφωνα με τις συγκυρίες ή ανάγκες ανώτερης βίας. Το laifos δεν αναλαμβάνει αποθετικές ευθύνες που αφορούν χρόνους παράδοσης, υποσχέσεις πελατών προς τρίτους βάσει των διατεθειμένων του ειδών. Πιθανόν τυπογραφικά λάθη ή δυσλειτουργίες κατά την εισαγωγή νέων προϊόντων που μπορεί να ισχύσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορεί να προκαλέσουν μεταβολή τιμής ή διαθεσιμότητας, αλλά πάντα γι αυτό γίνεται ενημέρωση του πελάτη.

Η παραγγελία δεν εξασφαλίζει την διαθεσιμότητα του είδους. Στο πλείστο των περιπτώσεων το σύστημα κρατά προτεραιότητα και παρέχει ακρίβεια στην καταχώρηση της διαθεσιμότητας. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει απόκλιση. Σε τέτοια περίπτωση ενημερώνεται ο πελάτης και η παραγγελία μπορεί να συνεχιστεί κατόπιν συναίνεσής του με παρεμφερή προϊόντα, ή και να διακοπεί χωρίς καμία υποχρέωση του πελάτη (*σε περίπτωση εξόφλησης γίνεται 100% επιστροφή του ποσού, αν η ακύρωση οφείλεται σε μη διαθεσιμότητα προϊόντος).

Τα είδη, και οι παροχές χρησιμοποιούνται με αποκλειστική ευθύνη και δέσμευση του πελάτη, για θεμιτούς σκοπούς. Η δήλωση του πελάτη προς την εταιρία είναι ότι συναλλάσσεται στα πλαίσια της οικονομικής και ηθικής νομιμότητας.